Nefunkcni dopravni info
-
Dobrý den mám verzi Premium ale i tak mi nefunguje dopravní info. Neukazuje to zpomalení, kolony na silnici a zdržení to už vůbec ne. Moc rád bych tuhle navigaci používal ale tohle mě velmi limituje. Například Google to umí velmi dobře a potom vám naplánuje jiný čas příjezdu. Všechno mám v telefonu po zapnute.
Děkuji za info co s tím.
Prochazka -
@Tomáš-Procházka Můžete nám prosím poslat příklad trasy, kde to nefunguje?
-
...dopravní mapu (místo třeba základní nebo turistické) předpokládám zapnutou máte?
-
@Jan-Buriánek ano jasne mam
-
@Ewelina tak treba dnes Pres Brno do Humpolce.. nic.. Brno uplne zasekane
-
Hlásíte to osamoceně, bude to nejspíš problém konkrétního vašeho mobilu. Fungovalo to již dříve a přestalo?
Vypadá to, jako by apka neměla přístup k internetu, pak dopravní informace nezobrazuje, jsou jen online. To také předpokládám máte zapnuté - mobilní data.
Zkuste kliknout na nějakou třeba restauraci - zobrazí se všechny informace? Včetně třeba panoramatu? Pokud ano, pak apka má internet. Mohl by totiž být něčím v systému z mobilních dat blokován, zatímco na wifi třeba ne. Možné je vše...
Asi bude potřeba začít přeinstalací... -
@Jan-Buriánek dobrý den ano mám všechno zapnuté data všechno funguje pokud kliknu na nějakou restauraci tak vše se zobrazí a funguje tak jak má jen nefungujou ty dopravní informace ten trafik nevím čím to může být dělalo to i předtím i po instalaci nového telefonu to dělá to samé mám iPhone 17 pro max . Tak fakt nevím čím to může být.
-
@Tomáš-Procházka Tak s tím už neporadím. Zkuste to nahlásit jako chybu, v menu > Mapy.com Premium > dole tlačítko nahlásit problém. To jde přímo k vývojářům. Nejlépe i se snímkem obrazovky.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login