Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Ubytování na trase

Scheduled Pinned Locked Moved Ideas for new features | Nápady na nové vychytávky
    3 Posts 2 Posters 20 Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Pavel KoubaP Offline
      Pavel Kouba
      last edited by

Zdravím, letos plánuji cyklodovolenou, prostě přejezd z bodu A do bodu B a ta vzdálenost vyžaduje několikrát na trase přespat a tady bych měl nápad na zlepšení. V Mapách je možné dát vyhledat ubytování na konci trasy, ale už ne v průběhu třeba po 60km abych mohl naplánovat trasu jako jeden celek a po určité vzdálenosti si vyhledávat ubytování a vlastně i díky tomu trasu ovlivňovat. Snad je to k pochopení o co mi jde, samo by bylo uplně úžasné pokud by se dalo nastavit při ubytovávání, že jen projíždím, ale to už by bylo moc. To už ale není problém domluvit při bookování. Musím říct, že už jsem díky tomu nainstaloval desítky aplikací, ale nikde jsem to vlastně nenašel. Možná to třeba bude ve Stravě, kterou všichni vychvalujou, ale to už je pro mě takovej guláš, že jsem ji ihned odinstaloval. Nechci se s nikým porovnávat, nechci jezdit na rekordy, chci jen naplánovat, naimportovat do navigace a jet a tady jsou Mapy prostě TOP. Děkuji za vaší práci

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EwelinaE Offline
        Ewelina Mapy.com Team Premium Administrators @Pavel Kouba
        last edited by Ewelina

@Pavel-Kouba Dobrý den, souhlasíme, že by to byla velmi užitečná možnost. Prozatím bych doporučila naplánovat trasu po jednotlivých dnech, tedy rozdělit ji na menší etapy. V cíli každé etapy si pak můžete jednoduše vyhledat ubytování.
        Myslím, že plánovat vícedenní trasu jako jednu čáru je prostě problematické.
        Ideální je trasu rozdělit po dnech a uložit ji do jedné složky — časy a délky se vam pak sečtou.
        Nebudete se muset každý den otravovat s trasou, kterou už jste projel, navigace bude na kratších úsecích svižnější a bude vam fungovat i plánování ubytování.
        Vaši poznámku každopádně předám kolegům, kteří mají na starosti vyhledávání.
        Děkujeme, že nám dáváte vědět.

Pavel KoubaP 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Pavel KoubaP Offline
          Pavel Kouba @Ewelina
          last edited by

@Ewelina Děkuji za reakci, přesně tak to zatím plánuju, máte naprostou pravdu s exportem po etapách i tak bych to udělal, ale naplánovat si to nejdříve v PC jako celek by bylo o moc jednoduší. Ale zase by to nebyla taková zábava 🙂
          Přeji krásný den

1 Reply Last reply Reply Quote 1

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
          • First post
            Last post
          Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
          NodeBB & contributors, OSM & contributors
          Terms of Use   Privacy Policy