Problém se zjišťováním polohy / navigací
-
@Tomáš-Jedlička amen...
-
@Jakub-Faifer Sice mne těší, že se problémy jednoho z jiných uživatelů vyřešil beze změn v aplikaci, ale bohužel musím trvat na tom, že situaci, kdy se Google Maps k poloze dostanou a jsou schopné ji sledovat, kdežto Mapy.com nikoli (přičemž všechno ostatní je stejné - telefon, auto a jeho infotainment, verze Android Auto, kabel i port), asi úplně jen kabelem nebo jiným portem vyřešit nepůjde. Aktuálně tedy mám verzi Mapy.com, která se hlásila jako aktualizace z 14.7., Android Auto rovněž aktualizované, pro jistotu jsem na základě příspěvku kolegy zkusil i jiný kabel i druhý port, nicméně výsledek je stále tentýž. Skoro to na mne působí tak, že Google Maps v případě připojení k Android Auto preferují polohu převzatou z vozidla, kdežto Mapy.com polohu z telefonu (přičemž telefon má s "výhledem" z Faradayovy klece automobilu se signálem GPS patrně problém). Ale to je jen spekulace...
-
@xhajt03 Rád bych podotkl - že celá platforma Android Auto patří Google a tedy spolu s aplikací Waze (také patří Google) mají na platformě AA jako takové, naprosto jiné možnosti, než aplikace třetích stran - mezi kterými jsou Mapy.com a další.. Tedy dělat srovnání, že tam něco s jinou aplikací jde, bohužel není směrodatné.
-
@Jakub-Faifer Chápu Váš pohled, respektuji fakt, že situace může být pro vaše vývojáře komplikovanější, ale bohužel rozhodně nemohu souhlasit s tím, že mnou informace o funkčnosti navigace v Google Maps a nefunkčnosti téhož v Mapy.com na stejném telefonu a se shodnými dalšími podmínkami nejsou směrodatné. Za prvé pro mne jako pro uživatele je to zcela jednoznačně směrodatné, protože jednu aplikaci používat mohu (přestože ji z různých důvodů nepreferuji), kdežto druhou v tuto chvíli ne (plánoval jsem pořízení verze Premium, ale v aktuální situaci to pochopitelně nedává žádný smysl :-((( ). Za druhé bych se domníval, že by zpětná vazba poskytující takovouto informaci mohla (měla???) být směrodatná i pro technickou podporu té "druhé" aplikace a její vývojáře, protože jednoznačně vypovídá o tom, že po technické stránce problém řešitelný je.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login