Čerpací stanice
-
A teď mi řekněte, proč ode dneška jsou ikony čerpacích stanic v jiné, podrobnější úrovni přiblížení (to bych přivítal u všech ikon), ale především se už nezobrazují při najetí kurzoru na ikonu ceny paliv. Předpokládám, že vás zasponzoroval "spolek vzájemně se podporujících pumpařů" nemýlím-li se?
-
@karafiat2009 Zdravíme, vypadá to na nějaký výpadek od dodavatele dat cen paliv, řešíme. Díky
-
@Jakub-Faifer Je-li to tak, pak se omlouvám za poněkud ironický tón. Doufám, že se to tedy brzy vyřeší. Děkuji.
-
Už to frčí, díky.
-
Když už se tady objevilo tohle téma - předpokládám, že neuvádění cen u čerpacích stanic Orlen souvisí s tím, že tato síť nikde online ceny nezveřejňuje a do budoucna v tomto není žádná vidina změny?
-
@Standa-Komínek Dobrý den, ano, je to tak. Ceny pohonných hmot u čerpacích stanic se zobrazují jen tam, kde stanice poskytuje informace o cenách.
-
@Ewelina Jo, tohle už se řešilo dokonce i tady na fóru a je to logický. Spíš mi šlo o tu druhou část otázky - vím, že je to víc otázka na samotný Orlen, ale myslel jsem to spíš tak, jestli se neuvažovalo třeba o nějakém "komunitním sbíraní cen" nebo spolupráci s někým, kdo už tohle dělá (např. Pumpdroid). Ačkoliv zrovna tam mi poslední dobou přijde dost nepřesností v cenách (zřejmě kvůli konkurenčnímu boji).
-
Uživatelský sběr trpí mnoha neduhy a dřív nebo později to tu komunitu utaví. Proto ani o tom neuvažujeme, líbí se nám automatika a pokud se Orlen rozhodl ceny nezvěřejňovat, je to jejich boj.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login