Trasa mezi uloženými body
-
Ahoj, mám v mapy.com uloženo více bodů v "moje mapy" ale když dám jeden z něj navigaci tak buď mohu vybrat bod z mapy / moje poloha nebo zadat adresu, ale když mám body mimo adresy na lesních cestách atd musím složitě hledat. Nestálo by za zvážení, přidání navigaci mezi body? Díky
-
@Jan-Vejvoda
Do plánování trasy je možné přidávat i body uložené v "Moje mapy", pouze ale samostatně uložené body ne ze skupiny bodů.
Jde to dvěma způsoby.
1.) ve složce kde máte uložený bod kliknete na Tři tečky vedle daného bodu a z nabídky vyberete trasa. Bod se přidá do trasy, Přepnete se zpět do "Moje mapy" a stejným způsobem přidáte další bod , který se přidá na konec trasy. Takto postupujete u všech uložených bodů které chcete do trasy přidat.
2.) K přidávaní bodů použijete Hledání. Zadáte název vašeho bodu, ten se zobrazí v seznamu pod hledáním . Body které máte uložené jsou označené hvězdičkou. Vpravo vedle bodu kliknete na ikonu trasy a bod se přidá do trasy. -
@Jan-Kuchař díky, to mi nějak v tu chvíli nedošlo, já to dělal automaticky z uložených bodů.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login