Turistická mapa - uzavírky
-
Dobrý den,
chci se ještě zeptat, jestli by plánování s turistickou mapou (pěšky či na kole) mohlo zohledňovat uzavírky?
Naplánoval jsem si TRASU NA KOLE, nicméně mapy mě například ve městě Oslavany samy navedou do uzavírky a ani mě na to neupozorní. Autem mě to tam samozřejmě nepustí, na kole však ano. Možná by stačilo, kdyby šly uzavírky zapnout jako vrstvu přímo v turistické mapě.
Níže posílám obrázek trasy s turistickou a dopravní mapou.

Děkuji Vám!
-
@Martin-Spurný Mám za to, že tohle dříve fungovalo správně a uzavírkám se plánovač vyhýbal. Bylo mi totiž divné, proč trasa vede "oklikou" a až po přepnutí na dopravní mapu jsem se všiml uzavírky.
Každopádně teď to funguje nějak divně - když jsem zkusil tři uzavírky v okolí, tak jen jedné se plánování pro kolo vyhne, ale dvě další to ignoruje... -
@Standa-Komínek Taky mám pocit, že se mi to dříve nestávalo. O to více jsem byl překvapen, když jsem dojel na místo stavby...
Klidně bych uvítal, aby se uzavírka pouze zobrazila, abych o tom věděl a případné nahrazení trasy bych si udělal ručně, než se "hádat" s trasováním, proč mě to nevede kudy bych chtěl 
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login