Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

detailnější offline mapa světa

Scheduled Pinned Locked Moved Unsolved Ideas for new features | Nápady na nové vychytávky
    vylepšení
    2 Posts 2 Posters 12 Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • cizekjriC Offline
      cizekjri Premium
      last edited by

Při cestování letadlem rád sleduji krajinu, města, jezera, řeky, hory se zapnutou GPS. Bohužel je ale offline mapa světa strašně málo detailní. Neobsahuje ani všechna jména států, ani hlavní města, vlastně jsou na ní patrné jen hranice států a pobřežní linie.
      Pro stažení detailních map všech států na předpokládané trase letu nemám v telefonu dost místa.
      Nešlo by mapu světa (stačila by mi i mapa Evropy) vylepšit o nějaké detaily a umožnit její zobrazení i při větším přiblížení místo bílo-modré mapy (pevnina/moře)?
      Nebo je detailnější mapa světa k dispozici a já ji jen neobjevil?
      Chyběla mi už mnohokrát...

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EwelinaE Offline
        Ewelina Mapy.com Team Premium @cizekjri
        last edited by

@cizekjri Dobrý den, děkujeme za zprávu i za zajímavý podnět. Chápeme, že při letu je fajn sledovat na mapě krajinu pod sebou.
        Momentálně je ale globální offline mapa opravdu jen velmi základní a slouží hlavně k orientaci. Podrobnější informace jsou k dispozici až po stažení jednotlivých států nebo regionů, což souvisí především s velikostí mapových dat.
        Váš nápad předám kolegům jako zpětnou vazbu pro další vývoj Mapy.com.
        Děkujeme a přejeme spoustu hezkých výhledů z okénka i s Mapy.com.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • First post
          Last post
        Mapy Community | Powered by NodeBB
        Terms of Use   Privacy Policy   Mapy.com