Smazání fotografií
-
Dobrý den, kdysi dávno jsem nahrál několik fotografií, poté je smazal, ale u fotek zmizelo pouze mé jméno. Fotky zůstali. Šlo by vrátit jen mé jméno, nebo fotky smazat úplně? Předem děkuji za odpověď.
-
@Filip-G Dobrý den, všechny Vámi nahrané fotografie najdete v sekci Moje Mapy – Fotografie, kde je můžete také smazat. Je potřeba být přihlášený účtem, ze kterého byly fotky přidávány.
-
@Ewelina to ano, ale fotku jsem smazal už dříve, několik let zpátky, ale na mapách zůstala, jen bez mého jména. Chci se zeptat jestli jde úplně smazat, nebo vrátit k ní alespoň mé jméno...
-
@Ewelina Fotka se smaže jen z účtu uživatele, ale na Mapy.com zůstane. Už jsem totiž to samé řešil pár let zpět...
-
@Standa-Komínek A vyřešilo se to nějak?
-
@Filip-G Myslím, že jsem to nechal být. Pokud ale opravdu chcete nějakou fotku smazat trvale, kontaktujte přímo podporu a zkuste se s nimi domluvit, zda by fotka nešla smazat úplně. Při nahrávání fotky sice souhlasíte s tím, že práva na ni poskytujete Mapám, ale vše je jen o domluvě

-
@Filip-G @standa-komínek
Dobrý den, děkuji za vysvětlení. Pokud fotografii smažete v Moje Mapy – Fotografie – Odebrat fotku, měla by se z Map opravdu odstranit.
V minulosti se ale mohlo stát, že po smazání fotografie zůstala na Mapách, pouze bez uvedení jména autora. Pokud se to stalo i ve Vašem případě, prosíme nahlaste nám tuto fotografii přes možnost Nahlásit problem a do popisu uveďte, že byla původně Vámi nahraná, následně smazaná, ale na Mapách stále zůstala. -
@Ewelina Dobře, děkuji mockrát!
-
@Ewelina Aha, tak v tom případě se omlouvám za chybnou informaci. Dříve to právě fungovalo jinak a nepředpokládal jsem, že by se v tomhle něco změnilo.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login