Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Nefunkční navigace přes AA

Scheduled Pinned Locked Moved Android Auto | CarPlay
    7 Posts 4 Posters 171 Views 4 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Jakub HabrnálJ Offline
      Jakub Habrnál Premium
      last edited by

Na novém Peugeotu 2025 se mapy.com připojí, zobrazí a zdá se být vše v pořádku. Ale po kliknutí na "Navigovat" se AA začnou neustále dokla odpojovat a připojovat. Navigace je nepoužitelná. Waze, ani Google ten problém nemají. Zkouším kde co v nastavení i jiné telefony a bez výsledku. Prosím o pomoc.

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EwelinaE Offline
        Ewelina Mapy.com Team Premium Administrators @Jakub Habrnál
        last edited by

@Jakub-Habrnál Dobrý den, v pátek večer jsme vydali aktualizaci aplikace. Podívejte se prosím do obchodu s aplikacemi, zda tam na vás nečeká nová verze. Tento problém by v ní již měl být opraven.

mp3723M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • mp3723M Offline
          mp3723 Premium @Ewelina
          last edited by

@Ewelina
          Zdravím
          mám dnes (05.03.2026) na Peugeotu při používání Mapy.com přes Android Auto úplně stejný problém: aplikace se sice připojí a zobrazí, ale po stisknutí „Navigovat“ se Android Auto začne opakovaně odpojovat a připojovat, takže je navigace nepoužitelná. U Waze ani Google Map se to neděje. (auto Peugeot, mobil s androidem)
          Zmiňovali jste aktualizaci vydanou „v pátek“. V telefonu mám aktuálně verzi 26.2.2 (26020206). Jedná se o tu aktualizaci, o které píšete? Pokud ano, u mě se problém bohužel stále projevuje.
          Děkuji za pomoc a přeji pěkný den.

• EwelinaE Offline
            Ewelina Mapy.com Team Premium Administrators @mp3723
            last edited by

@mp3723 Dobrý den, ano, to je nejnovější verze aplikace. Spouštíte navigaci v mobilu a až poté připojujete Android Auto?
            Zkuste prosím aplikaci přeinstalovat. Pokud by to nepomohlo, napište nám prosím, jakým způsobem připojujete mobil k Android Auto a co přesně je potřeba udělat, abychom dokázali chybu zopakovat.
            Zároveň přeposílám odkaz do nápovědy k Android Auto Mapy.com.
            Děkujeme.

mp3723M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • mp3723M Offline
              mp3723 Premium @Ewelina
              last edited by

@Ewelina
              Dobrý den,
              děkuji Vám za rychlou odpověď i snahu situaci řešit. Bohužel musím potvrdit, že se aplikace i nadále chová stejně a navigace je stále nepoužitelná.
              Mapy.com používám dlouhodobě a mám letité zkušenosti i s používáním ve vozidle Peugeot (rok výroby 2020), kde vše fungovalo bez jakýchkoliv problémů. Věřím, že se i tento problém brzy podaří vyřešit.
              Dnes jsem vyzkoušel následující kroky:
              • přeinstalace aplikace Mapy.com,
              • aktualizace Android Auto,
              • nastavení trasy a spuštění navigace nejprve v mobilu a následně v Android Auto (AA),
              • také opačný postup (nejprve AA, poté mobil),
              • připojení mobilu k AA drátově i bezdrátově. Výsledek je bohužel ve všech případech stejný, mapy.com nepoužitelné
              Popis chování:
              • Mapy.com se v AA normálně zobrazí a zdá se, že vše funguje,
              • jakmile ale vyberu trasu a zvolím „Navigovat“, aplikace spadne (resp. spadne celé AA) a následně se AA v intervalu cca 5 sekund opakovaně odpojuje/připojuje a snaží se znovu načíst, ale hned znovu spadne,
              • tento cyklus ukončím tak, že v mobilu zastavím navigování trasy; poté se AA opět stabilně zobrazí včetně aplikace Mapy.com.
              Verze / prostředí:
              • Android: 16
              • Android Auto: 16.3
              • Mapy.com: 26.2.2
              • Auto Peugeot 5008 rok výroby 2025
              Pokud budete potřebovat doplnit další údaje, rád je dodám, abych byl nápomocen vyřešení problému.
              Přeji pěkný den.

• EwelinaE Offline
                Ewelina Mapy.com Team Premium Administrators @mp3723
                last edited by

@mp3723 Dobrý den, děkuji za upřesnění. Mohl byste nám prosím poslat hlášení přes https://mapy.com/?feedback=menu? Tam dostáváme o něco více informací, které nám mohou pomoci najít příčinu a řešení problému. Klidně připojte i odkaz na příspěvek ve fóru, to může komunikaci trochu urychlit. Děkuji.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • Lubos BrhlíkL Offline
                  Lubos Brhlík Premium
                  last edited by

Dobrý den
                  Na P3008 mám stejný problém, ale myslím si, že problém nebude u Mapy.com, ale v soft vozidla.
                  Zkoušel jsem i jiné navigace a Sigic a Here WeGo se chová stejně jako Mapy com, mobilní app TomTom funguje normálně.
                  To vše na telefonu s Androidem
                  Pokud jsem připojil Apple telefon tak zrcadlení Mapy com fungovalo normálně.

1 Reply Last reply Reply Quote 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
                  • First post
                    Last post
                  Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
                  NodeBB & contributors, OSM & contributors
                  Terms of Use   Privacy Policy