Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Nefunkční navigace přes AA

Scheduled Pinned Locked Moved Android Auto | CarPlay
    7 Posts 4 Posters 88 Views 4 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Jakub HabrnálJ Offline
      Jakub Habrnál Premium
      last edited by

Na novém Peugeotu 2025 se mapy.com připojí, zobrazí a zdá se být vše v pořádku. Ale po kliknutí na "Navigovat" se AA začnou neustále dokla odpojovat a připojovat. Navigace je nepoužitelná. Waze, ani Google ten problém nemají. Zkouším kde co v nastavení i jiné telefony a bez výsledku. Prosím o pomoc.

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EwelinaE Offline
        Ewelina Mapy.com Team Premium @Jakub Habrnál
        last edited by

@Jakub-Habrnál Dobrý den, v pátek večer jsme vydali aktualizaci aplikace. Podívejte se prosím do obchodu s aplikacemi, zda tam na vás nečeká nová verze. Tento problém by v ní již měl být opraven.

mp3723M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • mp3723M Offline
          mp3723 Premium @Ewelina
          last edited by

@Ewelina
          Zdravím
          mám dnes (05.03.2026) na Peugeotu při používání Mapy.com přes Android Auto úplně stejný problém: aplikace se sice připojí a zobrazí, ale po stisknutí „Navigovat“ se Android Auto začne opakovaně odpojovat a připojovat, takže je navigace nepoužitelná. U Waze ani Google Map se to neděje. (auto Peugeot, mobil s androidem)
          Zmiňovali jste aktualizaci vydanou „v pátek“. V telefonu mám aktuálně verzi 26.2.2 (26020206). Jedná se o tu aktualizaci, o které píšete? Pokud ano, u mě se problém bohužel stále projevuje.
          Děkuji za pomoc a přeji pěkný den.

• EwelinaE Offline
            Ewelina Mapy.com Team Premium @mp3723
            last edited by

@mp3723 Dobrý den, ano, to je nejnovější verze aplikace. Spouštíte navigaci v mobilu a až poté připojujete Android Auto?
            Zkuste prosím aplikaci přeinstalovat. Pokud by to nepomohlo, napište nám prosím, jakým způsobem připojujete mobil k Android Auto a co přesně je potřeba udělat, abychom dokázali chybu zopakovat.
            Zároveň přeposílám odkaz do nápovědy k Android Auto Mapy.com.
            Děkujeme.

mp3723M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • mp3723M Offline
              mp3723 Premium @Ewelina
              last edited by

@Ewelina
              Dobrý den,
              děkuji Vám za rychlou odpověď i snahu situaci řešit. Bohužel musím potvrdit, že se aplikace i nadále chová stejně a navigace je stále nepoužitelná.
              Mapy.com používám dlouhodobě a mám letité zkušenosti i s používáním ve vozidle Peugeot (rok výroby 2020), kde vše fungovalo bez jakýchkoliv problémů. Věřím, že se i tento problém brzy podaří vyřešit.
              Dnes jsem vyzkoušel následující kroky:
              • přeinstalace aplikace Mapy.com,
              • aktualizace Android Auto,
              • nastavení trasy a spuštění navigace nejprve v mobilu a následně v Android Auto (AA),
              • také opačný postup (nejprve AA, poté mobil),
              • připojení mobilu k AA drátově i bezdrátově. Výsledek je bohužel ve všech případech stejný, mapy.com nepoužitelné
              Popis chování:
              • Mapy.com se v AA normálně zobrazí a zdá se, že vše funguje,
              • jakmile ale vyberu trasu a zvolím „Navigovat“, aplikace spadne (resp. spadne celé AA) a následně se AA v intervalu cca 5 sekund opakovaně odpojuje/připojuje a snaží se znovu načíst, ale hned znovu spadne,
              • tento cyklus ukončím tak, že v mobilu zastavím navigování trasy; poté se AA opět stabilně zobrazí včetně aplikace Mapy.com.
              Verze / prostředí:
              • Android: 16
              • Android Auto: 16.3
              • Mapy.com: 26.2.2
              • Auto Peugeot 5008 rok výroby 2025
              Pokud budete potřebovat doplnit další údaje, rád je dodám, abych byl nápomocen vyřešení problému.
              Přeji pěkný den.

• EwelinaE Offline
                Ewelina Mapy.com Team Premium @mp3723
                last edited by

@mp3723 Dobrý den, děkuji za upřesnění. Mohl byste nám prosím poslat hlášení přes https://mapy.com/?feedback=menu? Tam dostáváme o něco více informací, které nám mohou pomoci najít příčinu a řešení problému. Klidně připojte i odkaz na příspěvek ve fóru, to může komunikaci trochu urychlit. Děkuji.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • Lubos BrhlíkL Offline
                  Lubos Brhlík Premium
                  last edited by

Dobrý den
                  Na P3008 mám stejný problém, ale myslím si, že problém nebude u Mapy.com, ale v soft vozidla.
                  Zkoušel jsem i jiné navigace a Sigic a Here WeGo se chová stejně jako Mapy com, mobilní app TomTom funguje normálně.
                  To vše na telefonu s Androidem
                  Pokud jsem připojil Apple telefon tak zrcadlení Mapy com fungovalo normálně.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • First post
                    Last post
                  Mapy Community | Powered by NodeBB
                  Terms of Use   Privacy Policy   Mapy.com