Premium - jak získat zdarma
-
Dobrý den,
za recenze, hodnocení, fotky a přidaná místa jsem získal za 1 rok premium funkce zdarma. A jsem za to moc vděčný.Chtěl jsem se zeptat jaký je limit pro dosažení této odměny?
Ukazoval jsem to rodině a taktéž by chtěli využít.
Chtěl bych Vás požádat o parametry, které je nutno splnit k získání této odměny.
Děkuji mockrát
-
@Martin-Skopal Zdravíme, vaše pozice v žebříčku se porovnává s ostatními uživateli Mapy.com.
Abyste se dostal do pole Nadšený objevitel, je potřeba přidávat hodnocení navštívených míst, nahrávat fotky, přidávat nová místa nebo cestovat s naší navigací. Těm nejaktivnějším uživatelům, kteří se nacházejí v poli Nadšený objevitel, postupně odemykáme Premium zdarma a zobrazíme o tom potvrzení přímo v aplikaci (pouze pokud již nemáte aktivní Premium – licenci bohužel neumíme přidělit dvakrát).
Je nám líto, ale konkrétní návod pro získání statusu sdílet nemůžeme – výpočet provádí algoritmus, který vyhodnocuje více faktorů. Nemáme ani pevně stanovený žebříček. Svůj status můžete sledovat v části Moje Mapy – Přehled.
Určitě pomáhá pravidelné cestování s Mapy.com a přidávání obsahu. -
@Ewelina Děkuji za odpověď. Takto mi to bude stačit. Hezký den
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login