Zlehčení plánování nabíjení elektroaut na trase
-
Dobrý den, týme Mapy.cz,
chtěl bych se zeptat, jestli jen nejsem schopný tuto funkci správně najít, případně bych rád navrhl nový nápad na vylepšení aplikace.
Při jízdě elektroautem a používání vaší navigace jsem nenašel možnost zobrazit nabíjecí stanice v blízkosti naplánované trasy. Umím je vyhledat obecně na mapě, ale chybí mi filtr typu „po trase“, který by mi ukázal, kde přesně na trase se nabíječky nachází.
Podobně by se mi hodila možnost vyhledat i jiné body zájmu po cestě – například restaurace (např. McDonald’s), aby se zobrazily přímo podél plánované trasy na mapě a bylo jasné, kde se nachází případná odbočka. V současnosti, když přidám zastávku (např. Tesla Supercharger nebo McDonald’s), zobrazí se mi jen konkrétní místo v textu (např. v Olomouci), ale nevím, zda přes Olomouc skutečně jedu, nebo zda mi navigace přidá výraznou zajížďku (např. 30 minut přes město – uvádím jen jako příklad).
Pokud tato funkce už existuje, budu rád za navigaci, kde ji v aplikaci najdu. Pokud ne, myslím, že by to byla velmi užitečná vychytávka pro řidiče, zejména pro elektroauta.Děkuji a přeji hezký den,
Jan Řebíček -
@Honza-Řebíček Něco podobného již bylo zmíněno zde
-
@Standa-Komínek Děkuji! Vidím že už se to řeší nějakou chvíli tak nás třeba potěší co nejdříve!