Uložená trasa při aplikaci na pozadí
-
Mám android apku a používám uložené trasy. Bohužel pokud si vyberu některou z mých tras a následně pracuju s jinýma aplikacema (browser, Spotify, foťák apod.), tak když se vrátím do aplikace Mapy, jako by se refreshne a vybraná trasa mi zmizí. Musím si ji pak vyhledat znovu, což je při použivání na delších trasách dost k vzteku...
Zkusil jsem i povolit aplikaci na pozadí, ale nic se nezměnilo. Neporadí někdo? Případně taky se s tím potýkáte?
-
Nedokážu poradit, odpovím jen na druhou otázku: běžně nepotýkáme. Já běžně jezdím podle otevřené stopy (nebo někdy i podle plánu bez puštěné navigace) celý den, přitom taky fotím, používám web, messenger, windy počasí apod. A nepadá to. Normálně přepnu na mapu, je jedno jestli přepnutím z běžících aplikací nebo kliknutím na ikonu na ploše.
Když zobrazíte běžící aplikace (na android tři čárky), máte tam mezi ostatními i Mapy.com? Když je tam zvolíte, taky se to refrešne? -
@Dan-Rodr U mně na fold5 O.K. a o jaké zařízení se jedná kde to nejde

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login