Stahování jednotlivých regionů
-
Zdravím celou komunitu a především skvělé vývojáře. Při stahování jednotlivých regionů, které plánuji projíždět při delší cestě, mám často problém zjistit, jak se ten region vlastně jmenuje, tedy které oblasti stáhnout. Velmi by pomohla funkce, která by nejlépe jen v přehledných obrysech vyznačila regiony vybrané země s jejich názvy. Myslím, že nejsem sama, kdo by takovou funkci moc ocenil.
Všem přeji spoustu krásných cest se šťastným koncem.
Markéta -
@markéta-chocholová Dobrý den, zatím to nejde, ale něco podobného chystáme. A jen tak mimochodem – v seznamu offline map po delším podržení oblasti vyskočí možnost Ukázat na mapě. Přidávám i odkaz do nápovědy, kde najdete víc info. Díky za Váš zájem!
-
E Ewelina moved this topic from FAQ - Čeština on
-
@Ewelina Dobrý den, ano, toto co píšete funguje, nicméně (třeba je to jen můj problém) když chci stáhnout jen konkrétní oblast, která nevím, jak se jmenuje, tak funguji metodou pokus-omyl, ale když hledám déle, začnou se mi názvy motat a to, že jí člověku mapa ukáže je super, ale když se vrátím zpět, že bych správnou oblast stáhl, tak mezitím už zapomenu její název.
Nebylo by špatné, kdyby se po ukázání oblasti, dala ihned stáhnout. -
@Oldřich-David Ano, rozumím Vám
Opravdu na něčem takovém pracujeme dnem i nocí.
-
@Ewelina Výborně, tak to moc děkujeme a těšíme se, až bude v ostré verzi!
-
@Ewelina Ano, v procesu výběru offline map je možno region "Ukázat na mapě", tím se ale proces výběru ukončí. Není možno zobrazený region vybrat (nebo nevybrat) ke stažení.
Požadavek je opačný - nejprve ukázat na mapě (všechny) regiony, a pak z nich vybírat ty ke stažení. -
@markéta-chocholová Ano, u velkých zemí, jako je Německo nebo Francie, které mají mnoho regionů, by se taková možnost hodila. Navíc málokdo ví, jak se tam ty regiony nazývají.
Stačilo by zobrazit něco jako po vyhledání "Kraje ČR" a umožnit vícenásobný výběr. -
This post is deleted! -
@Martin-Pištora said in Stahování jednotlivých regionů:
@Ewelina Ano, v procesu výběru offline map je možno region "Ukázat na mapě", tím se ale proces výběru ukončí. Není možno zobrazený region vybrat (nebo nevybrat) ke stažení.
Požadavek je opačný - nejprve ukázat na mapě (všechny) regiony, a pak z nich vybírat ty ke stažení.Ano, toto je asi lepší varianta, vybírat dle mapy, a ne dle kolikrát nicneříkajících názvů...