APP Turistická mapa, místo dopravní
-
Dobrý den. Po aktualizaci map.cz z minulého týdne, se na mém iPhone 16 pro skoro při každém otevření aplikace objeví turistická mapa místo mapy dopravní.
V nastavení map mám zvoleno- poslední použitá mapa. I když přepnu na mapu dopravní, tak se to děje znovu. Nepomohla ani včerejší aktualizace.
Děje se to více lidem.
Novotný. -
@Pavel-Novotný-1 A děje se vám to stále, když aplikaci ukončíte a znovu pustíte? Tzn. daří se vám to opakovat v rychlém sledu a vždy navodit? Nebo se to projevuje jen náhodně? díky
-
@Jakub-Faifer
Neděje se to pokaždé, ale dost často.
Když jedu z práce či do práce a chci kouknout na provoz , jestli to jede, tak naskočí turistická mapa, přitom ve vrstvách mám značeno, že je otevřená mapa s provozem.
Musím přepnout na jinou mapu, třeba základní a pak dát s provozem. A když kouknu zase za chvíli, nebo v autě v Apple car, přepnu přeskočím na hudbu a pak zpět na mapy, je tam velmi často zase turistická. -
@Jakub-Faifer
Aplikaci mapy.com jako takovou neukončuji, nechávám na pozadí. Ale děje se to i po ukončení aplikace. -

-
Přikládám screen toho, že mám zvolenou dopravní mapu a přitom se zobrazuje turistická.
-
@Pavel-Novotný-1 Také se mi podařilo navodit, ale spíše náhodně, než spolehlivě..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login