Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

bod trasy - červený čtverec

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation | Plánování a Navigace
    8 Posts 6 Posters 199 Views 6 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • sezkmS Offline
      sezkm Premium
      last edited by

Pokud zadám jakkoliv třeba start, cíl nebo průjezdní bod, objeví se místo obvyklého malého kolečka velký červený čtverec

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • AlexA Offline
        Alex Premium Mapy.com Team
        last edited by

Dobrý den,

děkujeme za upozornění. Takovou chybu se nám nedaří reprodukovat.
        Pokud se vám problém objevuje na webu, zkuste prosím vymazat cookies a ověřit, zda se stejné chování objeví i v jiném prohlížeči.

Pokud se problém týká mobilní aplikace, zkontrolujte prosím, že máte Mapy.com aktualizované na nejnovější verzi, případně zkuste aplikaci přeinstalovat.

Jestli bude problém pokračovat, pošlete nám prosím hlášení:

• v aplikaci přes Problémy a připomínky,
        • na webu přes tento odkaz
          Ideálně přiložte i screenshot, abychom se mohli podívat, co přesně se zobrazuje.
        dilnadoma1D 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • dilnadoma1D Offline
          dilnadoma1 Premium @Alex
          last edited by

@Alex
          S dovolením se přidám. Mám stejný problém ve FF 115. V chrome je to OK, ale nerad bych opouštěl FF. Vkládám screen.
          Děkuji.
          789665fe-5cc4-41d4-9010-c24ff8bb133c-image.jpeg

VáclaF PodlešákV 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • VáclaF PodlešákV Offline
            VáclaF Podlešák @dilnadoma1
            last edited by

Dobrý den,
            i já mám od včerejška tj. 22.9.2026 stejný problém - červené kostičky místo bodů při plánování (stejně jako dilnadona a sezkm). Mám Firefox 115, v Edge to funguje korektně. Ve FF to fonguje při použití 3D pohledu, ale to není moc příjemné prostředí na plánování - chodí to pomalu.
            Přikládám snímek obrazovky:
            b1b67427-161d-4478-80f7-f8be63557eee-image.jpeg
            Co s tím?
            Zkusil jsem všechno co jsem našel na internetu u Vás (mapy) a i jnde, nic nezabírá.
            Změna nastala během včerejšího dne, ráno to fungobvalo, večer ne - něco se muselo změnit.
            Děkuji předem za každou radu.
            Přeji hezký den
            VáclaF

dilnadoma1D 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • dilnadoma1D Offline
              dilnadoma1 Premium @VáclaF Podlešák
              last edited by

@VáclaF-Podlešák Udělal jse radikální řez. Vymazlený FF s vymazlenými doplnky jen docista odinstaloval, vymazal všechy stopy po FF, nainstaloval verzi FF115.40 a již á hodinladím FF k obrazu svému. Kdo to gude dělay nezapomeňte si stáhnout instalačky pto váš strj. Na oficialnich stránkách již nebudoum ale dejte si hledat v pc *.xpi a vychlí vám to jšechna rozšířeni v pc. Najdete je v profilu FF.

Takže souhrn. Funguje vše jak má.

Jakub FaiferJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • Standa KomínekS Offline
                Standa Komínek Mapsters Premium Map Genius
                last edited by

Mrkněte sem, třeba vám to pomůže...

• Jakub FaiferJ Offline
                  Jakub Faifer Mapy.com Team Premium @dilnadoma1
                  last edited by

@dilnadoma1

Původní základní verze prohlížeče Firefox 115 pak vyšla 4. července 2023 (před více než 3 lety). Celá tato větev 115 ESR je specifická tím, že Mozilla pro ni neustále prodlužuje podporu (aktuálně až do března 2027), protože se jedná o poslední verzi fungující na starších systémech Windows 7, 8, 8.1 a starších macOS.

Jedná se o starý prohlížeč a některé technologie tam můžou být problém.

VáclaF PodlešákV 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • VáclaF PodlešákV Offline
                    VáclaF Podlešák @Jakub Faifer
                    last edited by

@Jakub-Faifer
                    Dobrý den.
                    Dnes 3.10.2026 jsem bez jakékoli intervence mého prohlížeče Firefox 115 znovu zkusil plánování na mapy.cz v mám PC a hlásím, že problém s červenými čtverečky je pryč. Zase se mi zobrazují kolečka s čísly.
                    Nevím kdo to opraravil, ale přesto děkuji Mapám a celému týmu, který o ně počuje. Mapy.cz jsou skvělý nástroj, který nemá obdoby a bez něj si nedovedu moderní svět resp. cestování představit. Mnoho věcí, kterým se vydávají za pokrok mi jako pokrok nepřipadá, ale Mapy za pokrok považuji.
                    Jen malou porosbu, která jde možná proti smyslu mé chvály - prosím, když navštívíte krásné místo, zvažte zda bude pro svět prospěšné, když se o takovém místě dozvědí všichni... .
                    Přeji hezké dny
                    VáclaF Podlešák

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
                    • First post
                      Last post
                    Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
                    NodeBB & contributors, OSM & contributors
                    Terms of Use   Privacy Policy