Samsung Galaxy Watch 6
-
@Petr-Suchý Dobrý den, protlačujeme aplikaci na hodinky přes review u Googlu, snad se brzy podaří. Díky za trpělivost..
-
@Jakub-Faifer Děkuji za odpověď, až to bude "protlačené", dejte mi prosím vědět. Děkuji
-
@Petr-Suchý Zdravíme, tak se povedlo, můžete začítá používat..

-
Kdyby bylo potřeba, máme už informace o hodinkách v Nápovědě:
https://help.mapy.com/cs/chytre-hodinky/ -
E Ewelina moved this topic from Premium Purchase | Premium a nákup on
-
@Petr-Suchý Mám ty samé hodinky a už testuji zatím toho stopaře a navigaci ale pouze pro pěší turistiku

-
@Anonymous-1p už tam nejdete i online mapu..

-
@Jakub-Faifer Také testuji na Watch 6 47 mm škoda že Samsung ještě nezačal vyrábět hranaté hodinky i když naznačili že by se k hranatému displei vrátili
stačilo by o velikosti 2" jako to má Xiaomi Redmi Watch 4 ale zase postrádají Wear OS 
-
Po aktualizaci Watch 6 na UI 6 se uložená aktivita nepřenese do spárovaného galaxy Fold5 a ani přes zapnutou WiFi na hodinkách.
Před aktualizací bylo vše O.K.
Nepomohla ani nová instalace jak na hodinkách tak na telefonu - ostatní aplikace které komunikují s hodinkami jsou O.K. -
@Anonymous-1p Zdravím, prosím to uložení probíhalo, když byl telefon aktuálně spárován s telefonem a nebo když telefon nebyl v dosahu ? díky
-
@Jakub-Faifer dobrý den, u mě to samé . hodinky s telefonem byly spárované a hodinky se tvářili že ukládají
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login