Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Pixel Watch 5 – hláška „Je potřeba mít stažené Mapy.com v telefonu“ i při spuštěné navigaci

Scheduled Pinned Locked Moved Smartwatch | Hodinky
    4 Posts 3 Posters 18 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Jan HrdličkaJ Offline
      Jan Hrdlička Premium
      last edited by Jan Hrdlička

Dobrý den,
      mám aktivní předplatné Premium. Na hodinkách Pixel Watch 5 mám nainstalovanou aplikaci Mapy. V mobilní aplikaci v sekci Nastavení -> Hodinky mám své Pixel Watch normálně viditelné a povolené notifikace. Oprávnění k poloze na hodinkách i běh na pozadí v telefonu jsou povoleny.

​Přesto při spuštění aplikace na hodinkách (i když v mobilu reálně běží pěší navigace) hodinky neustále zobrazují chybovou hlášku:
      „Je potřeba mít stažené Mapy.com v telefonu.“
      ​Zkoušel jsem přeinstalaci aplikace i odhlášení a přihlášení Seznam účtu v mobilu. Prosím o prověření komunikačního bugu na Wear OS.
      Děkuji, Jan Hrdlička

Jerzy BorowiakJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Jerzy BorowiakJ Offline
        Jerzy Borowiak Premium @Jan Hrdlička
        last edited by

@Jan-Hrdlička mam ten sam problem. Dziś odinstalowałem aplikację z zegarka i ponownie zainstalowałem. Mam ten sam komunikat w zegarku a jeszcze wczoraj wszystko działało poprawnie

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Jakub FaiferJ Offline
          Jakub Faifer Mapy.com Team Premium
          last edited by

Je venku nová verze aplikace 26.9.3, která by měla opravit běh aplikace na hodinkách. Vyzkoušejte, budeme rádi za zpětnou vazbu. Díky

Jan HrdličkaJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Jan HrdličkaJ Offline
            Jan Hrdlička Premium @Jakub Faifer
            last edited by

@Jakub-Faifer
            Díky. Rozchodil jsem to. JH

1 Reply Last reply Reply Quote 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
            • First post
              Last post
            Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
            NodeBB & contributors, OSM & contributors
            Terms of Use   Privacy Policy