OTEVŘENÍ ODKAZU
-
Ahoj. Měl jsem účet u seznam.cz a pod ním i mapy.cz. než jsem účet zrušil, vytvořil jsem si odkazy na všechny uložené mapy a složky a poslal si je na druhý mail. Teď nejdou otevřít a dle infolinky mapy.cz jsou nenávratně pryč a data se z nich nedají obnovit. Dokážete poradit jak je získat zpět??
-
Odkaz je jen neco, co odkazuje nekam na ulozena data. Pokud jste smazal zdrojova data, k cemuz smazanim uctu dojde, tak odkazy jiz nemohou fungovat.
Zakladni chyba byla ta, ze jste si data z odkazu neulozil v novem uctu. Tedy kazdy odkaz otevrit a ulozit do noveho uctu. Pak teprve zrusit ucet.
Jiste jste pri ruseni musel odkliknout, ze dojde k odstraneni vsech dat...
Mapy bohuzel neobsahuji zadny koš nebo neco podobneho. Jakmile neco smazete, je to trvale. Bohuzel.Navic si nejsem jisty, jestly by se otevrenim odkazu napr. s celou slozkou vubec jednotlive obsahy ulozily. Musi se to spis delat po jedne. Napr. pro zaznamy je lepsi pouzit export a import.
Kazdopadne to uz Vam ted nepomuze.
Mapy.com bohuzel nemaji zadnou moznost prenosu dat do jineho uctu, ani moznost zmenit email u uctu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login