Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Plánování vlastní trasy s použitím existující cyklotrasy

Scheduled Pinned Locked Moved Community Support | Uživatelská poradna
    2 Posts 2 Posters 45 Views 1 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Ondrej JaburekO Offline
      Ondrej Jaburek
      last edited by

Ahoj,
      dnes jsem se chtěl vydat na projížďku po cyklotrase Železná cesta, ale bohužel již téměř 3 hodiny se pokouším o to, aby se mi tato trasa ukázala s body na které se mohu navigovat.
      https://mapy.com/turisticka?source=osm&id=1080784181&ds=1&x=18.5330169&y=49.8952201&z=12

Takto se trasa ukáže správně, ale jakmile kliknu na tlačítko Trasa, všechno zmizí a ukáže se jen bod uprostřed celého okruhu. Na telefonu je to to stejné. Nejlépe by bylo kdyby se mi tento okruh ukázal a po kliknutí na Trasa by se mi naplánovala trasa k nejbližšímu bodu okruhu, a poté mě navigovala v jednom či druhém směru.
      Netuším jak na to - zkoušel jsem import GPX, které jsem si stáhnul na jiném serveru ale není tam jediná možnost jak použít data z importu k navigaci, jen se to ukáže na mapě a nic víc s tím nejde dělat. Naklikal jsem si tam body ručně, ale ani to nepomohlo, mapa nepochopila, že ty body chci spojit.

Jak to děláte vy? Cílem je dojet na nejbližší bod trasy a pak si sjet to kolečko, aniž bych to musel ve 2 oknech prohlížeče zvlášť budovat.
      Děkuju moc předem za rady.
      Ondra

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Jan BuriánekJ Offline
        Jan Buriánek Mapsters Premium
        last edited by

Převést GPX na plán jde tímto postupem.
        A nemožnost použití cyklotras pro navigaci probíráme např. zde

1 Reply Last reply Reply Quote 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
        • First post
          Last post
        Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
        NodeBB & contributors, OSM & contributors
        Terms of Use   Privacy Policy