Błędne pokazanie przez nawigację trasy do przejechania
-
Zaplanowałam trasę, do przystanku nawigacja działała prawidłowo. Gdy chciałam jechać dalej włączyłam nawigację aplikacja pokazała trasę dłuższą niż ta zaplanowana, czyli dodała kilometry, mimo że 1/2 trasy przejechałam. Trasa planowana była 61 km, przejechałam 26 km i gdy ruszyłam pokazało mi się 80 km do przejechania

-
@bakubi Cześć, przypuszczam, że pojechałeś inaczej, niż było zaplanowane - w momencie, kiedy zboczyłeś z trasy, Mapy.com wyznaczyły i wyliczyły nową trasę.
W ustawieniach nawigacji - trasa piesza / na rower możesz zablokować zmianę trasy po jej opuszczeniu.
Możesz również włączyć ostrzeżenia dźwiękowe o zmianie trasy dla wszystkich środków transportu, którymi poprawadzi Cię nawigacja (również w ustawieniach nawigacji).
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login