Rozdíl plán trasy vs po exportu do gpx
-
Dobrý den,
narazil jsem rozdíl mezi tím co je naplánováno v trase(editace na webu), viz náhled č.1 a tím co bylo vyexportováno do gpx, který byl zpětně načten také na web, viz náhled č.2.
Export nezohledňuje nastavení přepínače "Vyhnout se trajektům a přívozům" ?Děkuji.
náhled1

náhled2

-
Neimportoval jste náhodou jinou trasu? V náhledu importu je vidět název "Prošlá trasa" - to jste musel někde vytvořit, takový název Mapy pokud vím do názvu při exportu nevkládají.
-
@Jan-Buriánek
Název "prošlá trasa" byl zadán až po importu ve webové aplikaci.Pro jistotu jsem teď vyzkoušel vygenerovat v jednom a načíst v druhém prohlížeči, se stejným výsledkem. -
This post is deleted! -
Je tam skutečně chyba.
Zkusil jsem toto https://mapy.com/s/defesacupa

a v exportu je toto

To teda zírám...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login