výškový profil
-
Dobrý den, po naplánování trasy, by mělo fungovat sledování výškového profilu trasy, tak, že myší jedu po trase a na obrázku výškového profilu se zobrazuje šedá čára, která ukazuje výškový profil a mělo byto fungovat i obráceně. Z nějakého důvodu mně to nefunguje, jako by mapa a výškový profil nebyly propojeny. Zkusila jsem aktualizovat, restartovat, odhlásit se a znovu přihlásit. Můžete mně prosím poradit?
Děkuji
Selingerová -
Zkuste dát menu prohlížeče > Vymazat údaje o prohlížení > a vymažte: "Soubory cookies a jiná data webů" a "Obrázky a soubory v mezipaměti". Mohlo by to pomoct. Případně napište výsledek.
Můžete také zkusit jiný prohlížeč (Edge, Chrome).Vypadá to na chybu související s postupným přechodem na vektorovou grafiku. To Vám asi nic neřekne, ale uvádím to sem kvůli vývojářům. Také mi to nejde - ve vektoru, ale jen jedním směrem - při pohybu po stopě se nekreslí čára na grafu. Zkoušeno na třech prohlížečích. Když se vrátím k dlaždicím, tak to chodí oběma směry.
-
@Jan-Buriánek
Děkuji moc,
vymazala jsem historii a zvolila jiný prohlížeč a funguje to. Paráda
přeji vám dobrou noc a pěkný konec týdne
Seli
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login