Po změně hesla na Seznam nejde přihlásit
-
Na mapy.com . Udělal jsem reinstal,ručně znovu Nick a heslo a pořád po vyplnění hesla a přihlášení se vrátí zpět na přihlášením heslem
-
@Honza-Stružka Dobrý den,
jaké zařízení používáte?
Jste si jistý, že zadáváte správné heslo? Pokud si nejste jistý, můžete si ho obnovit zde: https://login.szn.cz/recover/intro
Obsahuje vaše heslo nějaké speciální znaky (například *), které by teoreticky mohly způsobovat potíže? Samozřejmě nám ho sem prosím neposílejte.
Pokud ano, můžete zkusit heslo změnit na jiné, ideálně bez speciálních znaků, a poté se znovu přihlásit. -
@Ewelina Dobrý den. Heslo jsem i změnil. Je to v rámci přihlašování na Android Xiaomi T15. Vymazal jsem data app zadal nové heslo a když dám na stránce přihlášení ke službě pokračovat, neudělá to nic. Nahoře proběhne čára načítání a to je celé nepřihlásí se
-
@Ewelina na notebooku se přihlásím, na androidu ne mám na myslo Mapy.com
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login