Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

čísla turistických tras v mapách Mapy.com na počítači se nezobrazují

Scheduled Pinned Locked Moved Map Types | Mapové podklady
    3 Posts 3 Posters 75 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Jaroslav TrávníčekJ Offline
      Jaroslav Trávníček Premium
      last edited by

Dnes jsem otevřel mapy.com na počítači v prohlížeči Google Chrome a zjistil jsem, že na turistické mapě se mi nezobrazují čísla tras, která tam dříve zobrazená byly, když jsem trasy plánoval. Konkrétně se jedná o oblast Tyrolska v Rakousku, předpokládám ale, že to je všude. Nevíte, jak to napravit? V mobilu se čísla tras normálně zobrazují. Trávníček

cestovatel32C JamesJ 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • cestovatel32C Offline
        cestovatel32 Backseat navigator @Jaroslav Trávníček
        last edited by

@Jaroslav-Trávníček Můžete uvést konkrétní trasu, které se to týká?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • JamesJ Offline
          James Mapy.com Team @Jaroslav Trávníček
          last edited by James

@Jaroslav-Trávníček Dobrý den, v Rakousku postupně nasazujeme nový dataset značených turistických tras. Na rozdíl od dosavadního řešení nevychází z OpenStreetMap, kde jsou data neúplná a zejména právě v Rakousku řada značených tras chybí. Nový dataset vzniká kombinací řady lokálních a regionálních zdrojů a měl by obsahovat také čísla tras, pokud jsou jimi skutečně označeny v terénu.

V Rakousku je zároveň mnoho značených turistických cest, které žádné číslo nemají. Jestliže číslo chybí u trasy, která je jím v terénu označena, napište nám prosím, o jakou trasu nebo oblast se jedná. Prověříme to a případně data doplníme. Děkujeme za spolupráci.

Výhodou nové datové sady bude především výrazně úplnější a přesnější zobrazení oficiálně značených turistických tras v Rakousku, včetně řady značených stezek, které dosud v mapě chyběly.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • cestovatel32C cestovatel32 referenced this topic

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
          • First post
            Last post
          Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
          NodeBB & contributors, OSM & contributors
          Terms of Use   Privacy Policy