Zmena v planovani trasy - nejde vybrat bod z mapy, aplikace zamrzne
-
Dobry den, pokud si planuji trasu a chci zmenit nebo zadat cil, aplikace mi nedovoli vybrat bod z mapy, nejde kliknou ani na jine misto z historie, aplikace nereaguje, musim ji vzdy ukoncit.
-
Dobry den, pokud si planuji trasu a chci zmenit nebo zadat cil, aplikace mi nedovoli vybrat bod z mapy, nejde kliknou ani na jine misto z historie, aplikace nereaguje, musim ji vzdy ukoncit.
Deje se mi to taky, nejde kvuli tomu vubec pouzivat planovani trasy. Prosiiiiime opravit
-
Takto je to moc obecné. Zkuste alespoň upřesnit, o jaký systém se jedná (Android, iPhone), jaký typ mobilu, jaká verze aplikace - je aktuální? atd.
Začalo to teď a předtím to nedělalo?Jinak ideální je nahlásit chybu přímo z mobilní aplikace, vývojáři pak mají tyto podklady.
-
@Jana-Hendrychová Dobrý den, jakou verzi aplikace používáte?
Zkuste prosím aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat nejnovější verzi z obchodu s aplikacemi. Přeinstalace často vyřeší podobné neobvyklé chování aplikace.
Dejte nám prosím vědět, zda to pomohlo. -
@Jan-Buriánek
Iphone, verze 26. 7 2
již jsem jednou smazala, stahla znovu a porad stwjny problem -
@Jana-Hendrychová Mam úplně stejný problém. iPhone 11 pro. Chci zadat trasu na horách na určitý vrch, potom přidat napriklad další bod cesty a ihned se to sekne a nejde udelat nic než vypnout aplikace. Pak je to pokaždé to stejné.
-
@Vojta-Polak Díky, takový problém se u nás neprojevuje a nejde nasimulovat, Zkuste prosím odeslat hlášení přímo z aplikace, abychom viděli nějaká diagnostická data. díky
-
@Jakub-Faifer
Dobrý den, mám stejný problém. iPhone 13, iOS 18.3.1, Mapy.com 26.7.2. Po klepnutí na „+ Přidat bod“ se zobrazí nabídka „Vybrat z mapy / Napsat“, ale aplikace okamžitě přestane reagovat a musím ji ukončit. Nepomohla přeinstalace aplikace ani odhlášení z účtu. V aplikaci jsem navíc nenašla možnost „Odeslat hlášení“, o které píšete. Můžete prosím poradit, kde ji najdu? -
@Radek-Pokorný
Menu -> Problémy a připomínky–>problémy s aplikací -> jiné
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login