Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Editace souboru vlastních bodů (Moje mapy) v aplikaci

Scheduled Pinned Locked Moved Community Support | Uživatelská poradna
    4 Posts 2 Posters 30 Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • draceaneD Offline
      draceane Premium
      last edited by

Předpokládám, že soubor vlastních bodů nelze v aplikaci modifikovat či vytvořit, nebo to nějak lze?

Jde mi o soubor, kde bude víc vlastních bodů v jednom souboru, jednotlivé body mi uložit jsou, ale to neřeší můj problém (mít více bodů najednou na obrazovce).

Jsem na cestách a k dispozici mám pouze mobil. Nečekal jsem, že úprava souboru se v aplikaci takhle zkomplikuje...

Jan KuchařJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Jan KuchařJ Offline
        Jan Kuchař Local expert Backseat navigator Master trip planner Premium @draceane
        last edited by

@draceane
        Bohužel Vlastní body (tedy skupinu bodů) v aplikaci vytvářet ani upravovat nelze.
        Lze pouze zobrazit
        Pokud ale chcete mýt více bodů zobrazeny na mapě naráz můžete si dát samostatně vytvořené body do jedné složky a zapnout pro tuto složku funkci "Trvale zobrazit na mapě".
        Pokud by jste potřeboval Vlastní body převést na jednotlivé aniž by jste je musel znovu vytvářet, můžete je exportovat do GPX , a pak hned zpět importovat do Mapy.com a oni se zpět naimportují už jen jako samostatné body.

draceaneD 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • draceaneD Offline
          draceane Premium @Jan Kuchař
          last edited by

@Jan-Kuchař díky za odpověď. Tu složku chápu, ale není to moc praktické.
          GPX asi takhle z mobilu nezvládnu.

Jan KuchařJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Jan KuchařJ Offline
            Jan Kuchař Local expert Backseat navigator Master trip planner Premium @draceane
            last edited by

@draceane
            I v aplikaci je Export do GPX a následný Import úplně jednoduchý
            U dané položky uložené skupiny Vlastnich bodů kliknete na tri tečky a zvolíte Exportovat a v následujícím dialogu rovnou zvolíte Otevřít v aplikaci,zvolíte Mapy.com a GPX soubor se importuje a vy si jen zvolíte kam uložit

1 Reply Last reply Reply Quote 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
            • First post
              Last post
            Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
            NodeBB & contributors, OSM & contributors
            Terms of Use   Privacy Policy