mapy premium na tabletu
-
@Jan-Buriánek děkuji za odpověď, 100 lidí 100 chutí, ale mapy cz po všech dlouholetých zkušenostech jako řidič nejlepší, hlavně nejpřehlednější !
-
@Jiří-Trčík Super!
Akorát teď jsem si všimnul, že u účtu, ze kterého to zde píšete (tedy pod kterým jste přihlášený na webu v prohlížeči), nemáte premium... -
@Jan-Buriánek aha, platil jsem ho a na ikoně na mobilu mám u M korunku a napsáno že zakoupeno 18.7.25 a že je funkční.
-
@Jiří-Trčík Když dáte na mobilu menu (tři čárky) tak hned úplně navrchu máte položku se jménem - správou účtu. Podívejte se, jaký tam máte email. K němu je to zaplaceno. Ten musíte použít i u tabletu (a odpovídající heslo).
-
@Jan-Buriánek ano, mám tam svůj email, děkuji
-
@Jiří-Trčík emaily zde nezveřejňujeme, smazal jsem Vám ho z příspěvku. Moderátoři a admini ho vidíme v účtu.
Akorát tedy nevím, proč nemáte korunku zde v diskuzi.
Každopádně, máte-li premium, platí to, co jsem psal na začátku. -
Tak vidím, že už tady máte korunku, takže je to OK.
Zřejmě jste nějak aktualizoval přihlášení na webu
-
A ještě doplním, že na tabletu po přihlášení se Vám (automatickou synchronizací) do aplikace dostane i obsah vašich "Moje mapy". Takže třeba plán, který uděláte třeba v mobilu a uložíte, tak budete pak mít jak v mobilu, tak na tabletu a i na webu. Vše je právě spojeno tím přihlášením, ke kterému se váže i premium, a tam, kde se přihlásíte, vždy automaticky máte premium a váš obsah.
-
@Jan-Buriánek O.K. děkuji za komunikaci, krásné léto přeji ,-)
-
@Jiří-Trčík
Doplním jen že ne každý tablet (oproti mobilnímu telefonu) má GPS modul.
Bez něj by vám sice aplikace Mapy.com fungovala ale Navigaci by spustit nešlo.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login