Nejde uložit trasu
-
Nedaří se mi uložit vůbec nic, účet mám přitom funkční. Co s tím?

-
Popiste presneji, co nejde. Takto nevime...
Kde to skonci? Kam az se dostanete? Co ukladate a jak? -
@Jan-Buriánek naplánuju si v aplikaci trasu z bodu A do bodu B. Dám Uložit se symbolem hvězdičky (což mu předtím na jiném profilu fungovalo) a když vyberu název trasy aspol, objeví se okno Trasu se nepodařilo uložit, zkuste to prosím později.
-
@maspichlykolo Hm, s tim neporadim. Nekdo jiny treba bude vedet a poradi.
Zkusil bych preinstalovat aplikci.
Muze to souviset s kde cim, i treba delka nazvu nemuze presahovat 200 znaku apod. Nebo neni dobry internet a je to spatne sesynchronizovane. -
@Jan-Buriánek Dobrý den, mám stejný problém a preinstalovaní aplikace nepomohlo. Moje mapy se stale nacita (toci se kolecko) a zadna trasa nejde ulozit. Prirom na druhem profilu to funguje.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login