Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Tlačítko pro potvrzení je překryté systémovou klávesnicí

Scheduled Pinned Locked Moved Search & Points of interest | Vyhledávání a body zájmu
    3 Posts 3 Posters 80 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Magdaléna MelzerováM Offline
      Magdaléna Melzerová Premium
      last edited by

Při přidávání hodnocení není na iPhonu 13 Pro Max (iOS 26.5) možné odeslat recenzi, protože tlačítko pro potvrzení je překryté systémovou klávesnicí. Klávesnici nelze standardními gesty skrýt a tlačítko je viditelné pouze při přechodu do přehledu otevřených aplikací nebo při dotazu, zda chci hodnocení smazat.
      Něco podobného se mi stalo i při přidávání bodu do mapy, tam se mi ale podařilo klávesnici skrýt tak, že jsem klikla do mapy. Když porovnám systémovou klávesnici u psaní tohoto dotazu, chybí mi nad ní řádek se šipkou nahoru a dolů a potvrzovací fajfkou.IMG_9590.png

Tomáš Pelikán 0T 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Tomáš Pelikán 0T Offline
        Tomáš Pelikán 0 Premium @Magdaléna Melzerová
        last edited by

@Magdaléna-Melzerová mám úplně stejný problém![alt text](IMG_8291.png image url)

Jakub FaiferJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Jakub FaiferJ Offline
          Jakub Faifer Mapy.com Team Premium @Tomáš Pelikán 0
          last edited by

@Tomáš-Pelikán-0 Ano chyba, opravíme do další verze. díky za nahlášení.

1 Reply Last reply Reply Quote 1

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
          • First post
            Last post
          Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
          NodeBB & contributors, OSM & contributors
          Terms of Use   Privacy Policy