Chybná pozice mapy při otevření sekce Moje Mapy - Uložené
-
Po stisknutí tlačítka Moje Mapy + Uložené se nesmyslně změní pozice otevřené mapy (v mém případě někam do Itálie, do oblasti Dolomitů). V adresáři Uložené jsou pouze podadresáře. Bylo by lepší v tomto případě žádnou změnu pozice mapy neprovádět. Díky.
-
Aleš-Šrámek said:
Po stisknutí tlačítka Moje Mapy + Uložené se nesmyslně změní pozice otevřené mapy (v mém případě někam do Itálie, do oblasti Dolomitů). V adresáři Uložené jsou pouze podadresáře. Bylo by lepší v tomto případě žádnou změnu pozice mapy neprovádět. Díky.
Připomínka se týká webové verze Mapy.com spuštěné v prohlížeči.
-
@Aleš-Šrámek Dobrý den,
po kliknutí na Uložené vám mapa zobrazí všechny vaše uložené položky a přizpůsobí tomu zobrazení mapy. Oddálí se tedy tak, aby byly vidět všechny položky, které máte v Uložených uložené. -
@Ewelina: Potvrzuji bug reportovany p. Sramkem!
Me to hodi po vstupu do Ulozenych do Vysocan v Praze (https://mapy.com/s/hunecudofo)!
Tam jsem sice do roku 2020 nedaleko bydlel (Zakostelni 13), ale nejakou logiku v tom taktez postradam.
Dekuji!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login