Carplay neustálé zoomování
-
Ahoj, mám problém s carplay. Při navigaci mapa neustále zoomuje tam a zpět. Je to velmi rušivé. Reinstal aplikace nic nevyřešil. Zkoušel jsem na více iphonech a taktéž bez úspěchu. Zkoušel jsem všechny možné nastavení aplikace, ale nic se nezměnilo. Jiné navigační aplikace na iphonu se takto nechovají - např. Waze, Google mapy, Apple mapy atd.
Pokud připojím jiný telefon s androidem pomocí android auto, tak tam je vše v pořádku. -
@Michal-Vágner Dobrý den, podobný problém jsme řešili před několika verzemi aplikace, ale měl by už být opraven. Jakou verzi aplikace prosím používáte?
-
@Ewelina Dobrý den, aktuálně mám 26.5.0. Nic novějšího se mi nenabízí.
-
@Michal-Vágner Můžete nám prosím poslat hlášení
Dostaneme tam více technických informací, které nám pomohou problém prověřit. -
@Ewelina Už jsem na to přišel a hlášení odeslal.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login