Dodanie do mapy Polski - obszary zanocuj w lesie, obszary wyznaczone gdzie można legalnie biwakować
-
@Ewelina jak tam idzie dodawanie obszarów „zanocuj w lesie” ?
-
@Maria-Pieroszkiewicz Mamy nadzieję, że w 1 kwartale pojawią się w mapie (mamy jeszcze dużo innych zadań na naszej liście "do zrobienia", dlatego prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości).
-
@Ewelina jak idzie dodanie obszarów „zanocuj w lesie?”u
-
@Maria-Pieroszkiewicz też czekam niecierpliwie

-
@ewelina jak idzie to dodawanie obszarów z programu „zanocuj w lesie” ?
-
@Maria-Pieroszkiewicz Cześć, mam dwie informacje, dobrą i złą
Dobra jest ta, że obszary do mapy są już dodane. Zła to ta, że jeszcze nie można ich wyszukać z pomocą wyszukiwarki. Ale jest światełko w tunelu - w ciągu maja powinno to się zmienić i miłośnicy noclegu na świeżym powietrzu powinni bez problemu znaleźć noclegi na naszej mapie. -
@Ewelina Hej Ewelina

To wspaniała wiadomość, że obszary "zanocuj w lesie" już są dodane do mapy, z niecierpliwością czekam, aż ten problem z wyszukiwaniem się rozwiąże i będzie można korzystać na mapy.com z obszarów."zanocuj w lesie", tak więc czekam na dalsze informacje

-
-
@Ewelina
️ jak tam prace związane z usunięciem problemu z wyszukiwaniem? Z niecierpliwością czekam na wersje aplikacji z obszarami zanocuj w lesie. -
@Maria-Pieroszkiewicz Cześć, dzięki za przypomnienie. Spróbuj wyszukać w apce lub na stronie: zanocuj w lesie - u mnie wyniki już widać. Daj proszę znać czy to działa

-
@Ewelina
extra działa 🤩 och jak cudownie się cieszę
🥰 że są obszary „zanocuj w lesie” 
a podwójna radość, że ja przyszłam z tym do was i zostało to dodane. Dziękuję 
-
Biegnę z propozycjami usprawnień:
Fajnie by było wprowadzić obszary „zanocuj w lesie” jako zmiana stylu mapy, żeby te obszary „zanocuj w lesie” były jakoś wyróżnione, bez wyszukiwania. np. coś podobnego, tak jak jest w https://mapa-turystyczna.pl zakładka Mapy i tam z listy wybrać zanocuj w lesie

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login