Export map
-
Prosím přestal mi fungovat EXPORT map. Potřebuji trasu v tomto formátu pro zadávání např.do aplikace dopracenakole. Zkoušela jsem restartovat telefon ale nepomohlo. Děkuji za radu.
-
Napište přesněji, co přesně nejde. Co je export "map" - máte na mysli export plánu nebo záznamu nebo uložené stopy?
-
@Pavlína-Válková Dobrý den,
prosíme o více informací – co přesně nefunguje?
Při pokusu o export aktivity na mobilu s Androidem, iPhonem i na webu se mi podařilo soubor GPX bez problémů exportovat.
Zkontrolujte prosím také v obchodě s aplikacemi (Google Play / App Store), zda máte nainstalovanou nejnovější verzi aplikace. -
@Ewelina uložené mapy(trasy) jsem si vždy přes tři tečky zvolila možnost exportovat a pak sdílet, zásílala na mail. Teď když klepnu na exportovat, dole se objeví hláška při exportu došlo k chybě.
-
@Pavlína-Válková Dobrý den,
zkouším to stejným způsobem, ale problém se mi nepodařilo zopakovat, což by mohlo znamenat, že se objevuje pouze na Vašem zařízení.
Můžete prosím zkusit aplikaci vypnout a znovu zapnout a ověřit, zda už vše funguje?
Pomoci může také reinstalace aplikace – tedy její smazání a následná nová instalace z obchodu s aplikacemi.
Dejte nám prosím vědět, jaký byl výsledek.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login