Aplikace pro chytré hodinky
-
Mě je to sice (zatím) jedno, ale po spuštění dlouho očekávané aplikace pro chytré hodinky je z toho spousta lidí dost rozčarovaná...
Na jednu stranu chápu, že je asi dobré nové věci uvolňovat postupně a jednotlivé funkce teprve přidávat. Věřím tedy tomu, že časem se dočkáme i těch map, což asi v plánu je.
Na druhou stranu mi přijde, že tým Mapy.com dost podceňuje to, že spousta uživatelů dá na první dojem. A víte jak to je - ztracená důvěra se dost těžko získává zpět. Aktuálně uvolněná verze do hodinek "bez map" jen se Stopařem a osekanými navigačními šipkami mi v tomhle ohledu přijde dost nešťastná...
Pro mě osobně to ale jednu výhodu má - stále ještě nemusím litovat svých mechanických hodinek...
-
Hezký den, jsme rádi, že od nás čekáte stejnou aplikaci jako od nadnárodních firem
Ano, zobrazení mapy chystáme, hodinkám se věnujeme poslední 3 měsíce. Ne vše na hodinkách lze používat, tak jak na telefonu, je tam spousta výzev. Nějaký čas si to ještě vezme..
-
@Jakub-Faifer Jasný, časové náročnosti rozumím. Nemyslel jsem to jako kritiku, ale spíš jako feedback od uživatelů... Každopádně díky za vaše potvrzení, že se chystají i ty mapy
A k těm nadnárodním firmám - vy jste se rozhodli změnit koncovku CZ na COM, takže tím jste se k tomu srovnávání tak nějak posunuli sami... Navíc z té poslední "tiskovky" jsem pochopil, že je to vlastně váš cíl nebo ne?
-
@Standa-Komínek
Ano, míříme do světa. Jen v těch velkých firmách pracuje na mapách tolik lidí, jako u nás v celém Seznamu. Proto jsou naše kroky postupné, nemáme vše hned. tak jen tolik k tomu.. -
@Jakub-Faifer Jo, já těm postupným krokům rozumím. Ale ne každý to takhle bere a spousta uživatelů dá (bohužel) na ten první dojem. To je to, co jsem tím chtěl říci. Ale třeba to vidím jen moc černě a málo zeleně
Každopádně přeju, ať se to podaří dotáhnout do úspěšného konce