neaktualizuje se změna názvu
-
Hlásím drobnou chybku na webu.
Otevřu Aktivity. Kliknu na některou z nich, otevře se.
V obrázku (vpravo nahoře) na třech tečkách dám Upravit vlastnosti - změním název a uložím.
Pak se zpět vrátím na seznam aktivit - a tam se změna názvu neprojeví. (nedojde k přeaktualizaci položek).
Takže hledám, co jsem změnil...
Musím se vrátit zpět z aktivit na Moje Mapy a Aktivity znovu otevřít, zatočí se kolečko a nový název už pak v seznamu aktivit je.Poznámka: pokud dám tři tečky u položky v seznamu Aktivit (aniž bych aktivitu otevřel), a dám upravit vlastnosti, tak tam to funguje správně.
-
@Jan-Buriánek Dobrý den, Honzo,
zkusila jsem to, ale nepodařilo se mi problém zopakovat na mobilu s Androidem a verzí aplikace 26.4.1. Jakou verzi operačního systému a Map používáte?
Poprosím ještě kolegu o ověření. -
@Ewelina Je to na webu v PC.
-
@Jan-Buriánek Díky za rychlou odpověď, podařilo se to zopakovat, předávám dál k prozkoumání. Moc děkuji!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login