Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Stopař ukládá aktivity do složky "Uložené" a "Aktivity" zároveň

Scheduled Pinned Locked Moved Tracker | Stopař
    2 Posts 2 Posters 78 Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Bedřich BeranB Offline
      Bedřich Beran Premium
      last edited by

Při ukládání stopařem zaznamenané aktivity se poslední dobou objevilo k třem původnim políčkům (Název, Datum, Poznámka) ještě čtvrté políčko "Uložit do složky", s předvyplnenou hodnotou složky "Uložené". Jsem si jistý, že se to takto dříve nechovalo, nicméně poslední cca měsíc se mi ve složce "Uložené", kde mám naplánované trasy, začly objevovat také zaznamenané aktivity - což je samozřejmě nežádoucí, zvlášť pokud se zároveň stále ukládají také do sekce "Aktivity". Při ukládání tak musím myslet na to, že tuto předvyplněnou hodnotu musím změnit na "Neukládat do žádné složky", pokud to pak nechci později ručně promazávat.
      Jde o chybu, nebo novou vlastnost? Jde jako výchozí volbu pro toto políčko nějak nastavit "Neukládat do žádné složky"?

Standa KomínekS 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • Standa KomínekS Offline
        Standa Komínek Map Genius Premium Local expert Master trip planner @Bedřich Beran
        last edited by

@Bedřich-Beran Za tohle se přimlouvám a potvrzuji, že dříve to takhle určitě nebylo. Zrovna včera jsem ze složky odmazával několik aktivit...

1 Reply Last reply Reply Quote 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
        • First post
          Last post
        Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
        NodeBB & contributors, OSM & contributors
        Terms of Use   Privacy Policy