Výškový profil - přiblížení
-
Dobrý den,
rád bych se zeptal jestli neuvažujete o přidání možnosti přiblížit si výškový profil?Například - plánuji si 70 km trasu na kole a rád bych "zvětšil" některé úseky ve výškovém profilu, abych si detailně prohlédl konkrétní kopec, který mě čeká. Bohužel při delších trasách se profil stává nepřehledný a musím ručně zadávat novou trasu (pouze část kopce), abych si jej mohl prohlédnout. Možnost přiblížení +/- u podélného profilu by se dle mého všem hodila!
Děkuji, pěkný den všem!
-
@Martin-Spurný Dobrý den, na mobilu to opravdu nejde. Na webu můžete použít kolečko myši + Ctrl (Windows) nebo Ctrl + +/- na klávesnici pro přiblížení či oddálení obsahu. Váš nápad si zapisujeme do naší „knihy nápadů“

-
@Ewelina Děkuji za odpověď. Nicméně na webu použitím onoho kolečka na myši přibližuji úplně celou webovou stránku. Profil tak sice "lépe vidím", ale pouze zvětšuji jeho obrázek, ale nevidím nic moc detailněji, pouze mám celý profil blíže. Výřez z profilu by byl mnohem přehlednější. Ale děkuji za tip

-
Dle FB Mapy.com se nějaká vylepšení ve výškovém profilu chystají, tak třeba to bude zrovna jedno z nich...

-
@Martin-Spurný @standa-komínek Ano, není to úplně elegantní řešení, ale může alespoň trochu pomoct. Chystáme vylepšení ve výškovém profilu, ale obávám se, že o možnosti přibližování jsem zatím neslyšela.