Nova aktualizace wear os
-
@Ewelina V hodinkách mam verzi 26.2.0 a obchod play v hodinkách mi aktualizaci nenabízí.
-
@Ewelina Mám nejnovější splikaci - mapy se sice spustí tak jak mají ale po spuštění stopaře nezaznamenává pouze běží čas
-
Zdravíme, byla tam chyba, už je dostupná aktualizace 26.2.1, které běh stopaře na hodinkách opravuje. Omlouváme se za komplikace.
-
@Jakub-Faifer Je to dotaz spíše asi na Google, ale zeptám se. Jakým stylem jsou uvolňovány aktualizace aplikace? Dnes ráno mi nějaké nové aktualizace aplikací vyskočily (nemám nastavené automatické, ale ruční), ale Mapy mezi nimi nejsou. A to jsem betatester...
-
@Jakub-Faifer Dobrý den, díky moc za aktualizaci, stopar funguje. Stále však nemůžu přímo z hodinek používat navigaci,zůstává tam odkaz, ze si mam cíl cesty zadat v telefonu.
-
@Vladislav-Bodnár Navigace v hodinkách je takto nastavena od začátku, to není chyba. Uvidíme ale, jestli se to do budoucna třeba změní...
-
Ani po aktualizaci 2.6.2.1, km "nepočítá" Samsung watch 6 clasic ...

-
@Standa-Komínek Díky za vysvětlení.
-
@Ivan-Chomát Mám ty samé hodinky s Wear OS 6.0 one UI 8.0 používam pouze při pěší chůzi ve městě auto nemám a stopař už zaznamenává ale pouze ve venkovním prostředí na měření třeba ve velkých supermarketech to ukazuje cca 3 x delší trasu hold čip GPS v hodinkách není jako v Samsung Fold7 na to používám aplikaci Locus v mobilu kterou ovládám přímo z hodinek
-
@Karel-Kubík Ano, tohle je určitě problém konkrétního zařízení, nikoliv chyba v aplikaci.