Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Dálniční poplatek u hranic.

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation | Plánování a Navigace
    4 Posts 3 Posters 31 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Jan Novák 1J Offline
      Jan Novák 1
      last edited by

Dobrý den.
      Chtěl bych se zeptat na situaci na dálnicích kolem hranic. Když plánuji cestu na Slovensko, kde chci najet na slovenskou dálnici D2 poblíž Břeclavi, a dám naplánovat trasu s vyloučením české části dálnice, stejně mi plánovač naplánuje trasu po české dálnici, od Břeclavi (exit 48) až po slovenské hranice. Nikde na oficiálním dálničním webu jsem však nenašel informaci, že by tento úsek byl zdarma. Jak to tedy je?

Děkuji.

dalnice breclav slovensko poplatek.jpg

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EwelinaE Offline
        Ewelina Mapy.com Team Premium @Jan Novák 1
        last edited by

@Jan-Novák-1 Dobrý den, snažíme se, aby data v mapě byla co nejaktuálnější. Zde je článek vysvětlující důvod nezpoplatnění této části dálnice: Řidiči mohou na Slovensko i z české strany projet po D2 bez dálniční známky

Jan Novák 1J 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Jan Novák 1J Offline
          Jan Novák 1 @Ewelina
          last edited by

@Ewelina Děkuji za info.Tato informace je pro mě nová, a těžko se k ní člověk dostává. Na oficiálním dálničním webu o tomto není ani slovo. V mapě úseků je tento veden jako zpoplatněný. Ani na dopravním značení přímo na daném úseku nejsou dálniční kupóny přeškrtnuté. Takže klasický český Kocourkov.

Za toto ovšem vy nemůžete, vám je nutno poděkovat, že jsem se k této informaci vůbec dostal.

S pozdravem.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • Jan BuriánekJ Offline
            Jan Buriánek Mapsters Premium
            last edited by

No jo. Byl jsem tam s kolem loni v létě, jezdím Lednicko-Valtický areál, včetně (a hlavně) CHKO Soutok každý rok.
            Naštěstí jsem nepotřeboval na Slovenskou stranu...
            Pochybuju, že na kole to jde po dálnici 🙂

k1.jpg

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • First post
              Last post
            Mapy Community | Powered by NodeBB
            Terms of Use   Privacy Policy   Mapy.com