Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Přihlášení pomocí seznam e-mailu

Scheduled Pinned Locked Moved Community Support | Uživatelská poradna
    4 Posts 3 Posters 107 Views 4 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Romana  BlaschkeR Offline
      Romana Blaschke Premium
      last edited by

Dobrý den, po odhlášení z jednoho profilu jsem si založil seznam e-mail na mé jméno. Nejde mi se stále přihlasit a i po přihlášení se mi opět zobrazuje kolonka přihlášení. Zkusil jsem i změnit prohlížeč, ale stále nic. Nevíte někdo co pomůže?

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EwelinaE Offline
        Ewelina Mapy.com Team Premium @Romana Blaschke
        last edited by

@Romana-Blaschke Dobrý den,
        zobrazuje se nějaká chybová hláška, nebo se děje něco konkrétního? Například po přihlášení se nic nestane?
        Prosím, zkontrolujte, zda nemáte nainstalovaný blokátor cookies, reklam nebo antivirový program. Zkuste se také přihlásit přes tři tečky v pravém horním rohu a vybrat možnost „Otevřít v prohlížeči“, případně změnit výchozí prohlížeč v mobilu.
        Pokud ani tak problém nepřetrvává, doporučujeme aplikaci přeinstalovat.

Josef StanžovskýJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Josef StanžovskýJ Offline
          Josef Stanžovský @Ewelina
          last edited by

@Ewelina dobrý den, mám ten samý problém. Nemám nikde nic zablokované, přihlásit se mi nelze a dělá mi to samé jako uživateli, který toto vlákno založil. Po zadání přihlašovacích údajů mě to hodí zase na přihlášení. Chci mapy využívat plně, fungují ale jen bez přihlášení, což mi nevyhovuje.
          Zkoušel jsem i přes Apple účet, ale to samé. Děkuji

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • EwelinaE Offline
            Ewelina Mapy.com Team Premium @Josef Stanžovský
            last edited by

@Josef-Stanžovský Dobrý den, zkoušel jste prosím, co jsem doporučila výše? To by mohlo pomoci problém vyřešit. Dejte mi prosím vědět, zda došlo k nějakému posunu. Na jakém zařízení Mapy používáte?

1 Reply Last reply Reply Quote 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
            • First post
              Last post
            Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
            NodeBB & contributors, OSM & contributors
            Terms of Use   Privacy Policy