T-mobile předplacená karta, lze zaplatit Mapy?
-
Zdravím, některé aplikace v Google Play jsem už kupoval pomocí předplacenky T-Mobile, kde mám dost velký zůstatek a zbytečně se mi to tam hromadí.
Dá se předplacenkou zaplatit Premium nebo ne? Hledám zleva-zprava a buď jsem slepý nebo to nevidím/nejde to? -
@Josef-Cvancara Dobrý den, bohužel to nemáme otestované, ale pokud byste zjistil, že to funguje, dejte nám prosím vědět. T-Mobile na svých stránkách uvádí, že je možné platit za předplatné jejich kartou:
V obchodech s aplikacemi (např. GooglePlay, AppStore)
M-platbu můžete také využít přímo v obchodech s aplikacemi, kde si předplácíte různou mobilní zábavu.
Ve vašem telefonu si stačí nastavit jako platební metodu namísto karty platbu přes operátora. Vše vám pak přidáme na naši fakturu nebo odečteme z kreditu.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login