Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Průměrná rychlost ve stopaři - avg speed in tracker

Scheduled Pinned Locked Moved Ideas for new features
    6 Posts 4 Posters 45 Views 4 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Radek HanusR Offline
      Radek Hanus
      last edited by

Dobrý den,

Ve stopaři by bylo fajn přidat průměrnou rychlost k informaci o celkovém čase, zaznamenané délce, aktuální rychosti.

Mohlo by být relativně snadné, ale dost užitečné.

Děkuji
      Radek

Hello,

It would be nice to add average speed to the total time, recorded distance, and current speed in the tracker.

It could be relatively easy, but quite useful.

Thank you Radek

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EwelinaE Offline
        Ewelina Mapy.com Team Premium @Radek Hanus
        last edited by

@Radek-Hanus Dobrý den, v uložené aktivitě ze Stopaře najdete informaci o průměrné rychlosti – viz přiložený obrázek. Nebo jste měl na mysli něco jiného?Snímek obrazovky 2025-09-22 115530.png

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Standa KomínekS Online
          Standa Komínek Premium Master trip planner
          last edited by

Je pravda, že dotaz není položen úplně jednoznačně. Ale spíš si myslím, jestli tím nebylo myšleno přidání průměrné rychlosti z celkového času aktivity, tzn. včetně všech pauz. Aktuálně to ukazuje průměrnou rychlost jen z času "čisté" aktivity (bez pauz).

• Jan KuchařJ Offline
            Jan Kuchař Local expert Backseat navigator Master trip planner
            last edited by

No já zase myslí že tazatel měl na myslí tuto informací zobrazovat v okamžiku spuštěného stopaře, kdy se na zelené liště zobrazuje celková délka, celkový čas a aktuální rychlost, a on by tam chtěl i průměrnou z již zaznamenané trasy

• Radek HanusR Offline
              Radek Hanus
              last edited by

Dobrý den,

omlouvám se za nepřesnost - ano myslel jsem jak popisuje Honza Kuchař tuto informaci vidět již v okamžiku spuštěného stopaře (a průběžně aktualizovanou). Vysvětlím důvod - mapy používám při zaznamenávání sportovních aktivit - při jízdě na kole atd. Stopař mi tak trochu při jízdě nahrazuje tachometr. Takže pokud bych viděl i další informace o jízdě a to včetně mapy by bylo super.

Zkusím toto ještě zvizualizovat přesně co mám na mysli. Napadají mě další vylepšení - zobrazovat zde i další údaje - nadmořskou výšku, aktuálne nastoupané metry... asi fantazii se meze nekladou například jak pise Standa - celkový čistý čas, cistý průměr... ale to se bavíme už o tom, že by si uživatel sám nastavil metriku, která ho zajímá...

mapy.jpg

díky všem za zájem
              Radek

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • EwelinaE Offline
                Ewelina Mapy.com Team Premium @Radek Hanus
                last edited by

@Radek-Hanus Dobrý den, moc děkuji za upřesnění 🙂 Teď je to jasné. Informaci předávám našim kolegům z vývojového oddělení.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • First post
                  Last post