Jak napsat negativní hodnocení?
-
Mám negativní zkušenost s jedním obchodem, kde mě podvedli při výkupu zboží, nevíte jak napsat hodnocení, aby se hodnocení zveřejnilo? Pořád mi to píše, že se musím vyhnout tématům podvodu apod. Jinou zkušenost s obchodem nemám a chtěl bych ji sdílet i ostatním.
-
@Kryštof-Němec Dobrý den, děkujeme, že nám dáváte vědět o své zkušenosti. Hodnocení s tématy týkajícími se podvodů bohužel nemusí být automaticky zveřejněno, protože chceme zabránit šíření nepodložených obvinění. Doporučujeme napsat hodnocení tak, aby bylo popisné a faktické – například popsat průběh výkupu a co se přesně stalo, aniž byste přímo označoval obchod za podvodníka.
Tímto způsobem se hodnocení snáze zveřejní a pomůže i ostatním uživatelům. Pokud máte nějaké důkazy, můžete je také uvést nebo kontaktovat přímo podporu obchodu.
Pro více informací a rady jsme přidali odkazy do naší nápovědy ohledně hodnocení a pravidel přidávání hodnocení.
Držíme palce!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login