Přiblížení mapy pomocí lunety na Galaxy Watch 6 Classic
-
Dobrý den, bude aplikace pro chytré hodinky Watch 6 Classic v budoucnu podporovat přiblížení/oddálení pomocí lunety? Myslím, že je to užitečná funkce, například při nošení rukavic. Podobná funkce funguje i v aplikaci Locus Map.
-
@Mikołaj-Maciejewski JJ Locus Map to má a kdyby tato aplikace měla mapový podklad jako mapy.com tak by mi více vyhovovala

-
@Mikołaj-Maciejewski Dobrý den, ano zoom pomocí lunety je v plánu.
-
@Jakub-Faifer Dobrý den, na Galaxy Watch 6 Classic zoom pomocí lunety funguje, díky!
Dá se někde nastavit jemnost zoomu? Teď mi to jedním kliknutím skočí z maxima na skoro celou Evropu. -
@phootchice To samé u mne
jedině pouze dvěma prstíky 
-
@phootchice stejný problém na Galaxy Watch 8 Classic, chce to poladit jemnost zoomu
-
@jannovak00 Víme, podíváme se na to. Díky
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login