Navigacia AUTO vs nezpevnene cesty
-
Myslel som, ze routing mapy.com ma uz nedokaze prekvapit. Opat som sa mylil. Vcerajsia posledna geocacherska vyprava do Hetmina mala podla navigacie vyzerat takto :

Navigacia po mne chcela poriadnu obchadzku v dlzke 14 km dokonca po cyklotrase s obmedzenym pristupom po ochrannom nasype rieky (!) s tagom tracktype=grade5 a motor_vehicle=private namiesto pouzitia betonovej verejne pristupnej ucelovej komunikacie v dlzke 600 metrov oznacenej iba tagom highway=track bez dalsieho upresnenia :

Na ortofoto to potom vyzera takto :

Detail okolo ciela :

A detail grade5 obchadzkovej trasy po nasype :

Po tejto poslednej vylomenine appka letela nadzvukovou rychlostou z telefonu. Snad mojich 10 EUR developeri vyuziju na zaplatenie programatora, ktory tam doplni volbu "Pouzit ostatne cesty", aby to routovalo poriadne :

Takze dovidenia o rok, dovtedy to snad bude vyriesene.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login