Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Rychlá změna volby placeného úseku

Scheduled Pinned Locked Moved Tips & Improvements
    4 Posts 4 Posters 114 Views 4 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • ladislav.prochazkaL Offline
      ladislav.prochazka Premium
      last edited by

Prosím o přidání rychlého odkazu na změnu volby placeného úseku. Jezdím soukromým autem bez známky a služebním se známkou a často to potřebuji rychle přepnout, už jsem kvůli této nemožnosti najezdil spoustu km navíc. Udělejte třeba nějakou anketu se zájmem uživatelů.Screenshot_20250927-053115.Mapy.com+.png

i.carI 1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • i.carI Offline
        i.car Backseat navigator @ladislav.prochazka
        last edited by

@ladislav.prochazka Tak mohlo by to být klidně přímo pod tím oranžovým vykřičníkem, který se během navigace ukazuje. Hned vedle toho "potřebuji objížďku" by mohlo být "vyhnout se placeným úsekům" a bylo by to buď zelené podbarvené (jako aktivní/on) anebo šedé jako (vypnuto off). Rychlé a hlavně užitečné, skvělý nápad si myslím!
        1000001744.png

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Martin PištoraM Offline
          Martin Pištora Premium
          last edited by

Já jsem proti. Řidičů bez známky by mělo být jen zanedbatelně a z toho ještě míň těch s Mapy.com.
          Spíše by se měl realizovat přepínač vozidel, protože těch nastavení závislých na vozidle by mohlo být víc.

draceaneD 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • draceaneD Offline
            draceane Premium @Martin Pištora
            last edited by

@Martin-Pištora Ale tak pokud mají být Mapy globální aplikace, tak se to stává více relevantním. Např. pokud jedu přes Německo do Itálie, tak pro mě nemá smysl jezdit po rakouských placených úsecích.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • First post
              Last post