Rychlá změna volby placeného úseku
-
Prosím o přidání rychlého odkazu na změnu volby placeného úseku. Jezdím soukromým autem bez známky a služebním se známkou a často to potřebuji rychle přepnout, už jsem kvůli této nemožnosti najezdil spoustu km navíc. Udělejte třeba nějakou anketu se zájmem uživatelů.
-
@ladislav.prochazka Tak mohlo by to být klidně přímo pod tím oranžovým vykřičníkem, který se během navigace ukazuje. Hned vedle toho "potřebuji objížďku" by mohlo být "vyhnout se placeným úsekům" a bylo by to buď zelené podbarvené (jako aktivní/on) anebo šedé jako (vypnuto off). Rychlé a hlavně užitečné, skvělý nápad si myslím!
-
Já jsem proti. Řidičů bez známky by mělo být jen zanedbatelně a z toho ještě míň těch s Mapy.com.
Spíše by se měl realizovat přepínač vozidel, protože těch nastavení závislých na vozidle by mohlo být víc. -
@Martin-Pištora Ale tak pokud mají být Mapy globální aplikace, tak se to stává více relevantním. Např. pokud jedu přes Německo do Itálie, tak pro mě nemá smysl jezdit po rakouských placených úsecích.