Import gpx súboru do Moje mapy - ponúka mi len priečinok Uložené
-
Ahoj,
pri importe aktivity v gpx formáte z COROS hodiniek mi miesto na uloženie ponúka len Uložené a nie Moje Mapy kde mám všetky ostatné aktivity.
Robím to pretiahnutím na PC priamo na stránke mapy.com.
Následne funkcia presunúť do priečinka z priečinka Uložené mi ponúka len vytvorenie nového priečinka, v minulosti som už 1 súbor takto importoval a dalo mi ho priamo do Moje mapy.Vie niekto poradiť kde robím chybu ?
Ďakujem Milan
-
Dělá Vám to jen u toho aktuálního importu, nebo nemůžete přesouvat ani jiné již uložené?
"Moje mapy" je hlavní složka, tedy ta "uložené", a pak jsou podsložky.
Neotevírá se vám rozbalovací menu se seznamem složek?
viz příklad na obrázku -
@Jan-Buriánek
Mám takto importovanú len túto aktivitu, inak robím záznam apkou v telefóne - teraz som ju zabudol zapnúť tak som chcel spraviť import ako v minulosti.
Žiadny iný priečinok nemám vytvorený len Moje Mapy.
-
Takže nemáte vytvořené žádné složky a vše máte přímo v hlavní "složce" Moje mapy?
Pak Vám to nabízí správně jen "Uložené", protože to je právě hlavní složka Moje mapy. Když tedy import uložíte do "Uložené", budete ho mít v Moje mapy.
Nemáte-li podsložky, máte v Moje mapy vše, včetně záznamů stopařem a plánů, a nejde nic nikam připojovat nebo přesouvat, není kam. -
@Jan-Buriánek
v Uložene to mám ale nie v Aktivitách, to je práve ten môj problém - cesta 23,3 km tam nie je. -
Jo tak je to jasné! Uložil jste to jen jako stopu, ne aktivitu. Tuhle stopu smažte a dejte znovu importovat.
V první fázi importu je vedle stopy symbol tužtičky, na něj musíte kliknout a zvolit import jako aktivitu. -
@Jan-Buriánek
Bingo, ešte som to musel 2x potvrdiť v aktivitách ako Uložené ale mám to tam.
Ďakujem za pomoc a prajem pekný deň.