Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

plánování trasy mezi vlastními body

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation
    5 Posts 3 Posters 55 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Lubomír VochyánL Offline
      Lubomír Vochyán
      last edited by Jan Buriánek

natipoval jsem si zajímavá místa na dovolenou (vlastní body => MY map) a chtěl jsem , aby mně route planner udělal otpimální trasu mezi nimi podle číselného pořadí - nenašel jsem žádné elegantní řešení ,než znova jeden bod po druhém zadávat do plánovače => annoying...

Jan KuchařJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Jan BuriánekJ Online
        Jan Buriánek Mapsters Premium

Mapy.com zatím nemají takovou možnost, v plánu jsou podobné vychytávky, např. v budoucnu půjde mít body při plánování zobrazené a jen na ně klikat...

EDIT: jak je níže uvedeno, tato funkce už tam vlastně je. Stačí zapnout ve vlastnostech složky s body trvalé zobrazení složky, najetím na bod je pak o něm informace a v bublině je i symbol přidání do plánu. Po naplánování se může trvalé zobrazení zase vypnout.

Jan KuchařJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Jan KuchařJ Offline
          Jan Kuchař Local expert Backseat navigator Master trip planner @Jan Buriánek
          last edited by

@Jan-Buriánek S novou funkci Zobrazit trvale na mapě již lze při plánování tyto body postupně přidávat do plánování trasy jako prujezdni body

Jan BuriánekJ 1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • Jan KuchařJ Offline
            Jan Kuchař Local expert Backseat navigator Master trip planner @Lubomír Vochyán

@Lubomír-Vochyán
            Pokud máte takových uložených bodů ve složce více, které chcete použít do plánování a máte je seřazené můžete si pomoci exportem těchto bodů do GPX následným importem na některý ze dvou webů (gpxeditor.cz nebo gpxmapy.cz) které umí vytvořit pro Mapy.com z těchto bodů hromadně plánování trasy, která se vám pak otevře v Mapy.com a můžete si ji uložit a dále s ní pracovat

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • Jan BuriánekJ Online
              Jan Buriánek Mapsters Premium @Jan Kuchař

@Jan-Kuchař No jo, to jsem ještě nezkoušel - plánovat s funkcí trvale na mapě, a jde to. Tak paráda.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • First post
                Last post