Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Nepřehrávání zvuku

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation
    8 Posts 4 Posters 226 Views 4 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Jan VejvodaJ Offline
      Jan Vejvoda Premium
      last edited by

Ahoj, občas mi navigace v autě zlobí a přestane povídat pokyny. Musím ji vypnout a znovu zapnout.

Dělá to jak na Samsung Galaxy S22 i na S24. Úsporu na baterii jsem vypnul a je na "bez omezeni" a i tak se to děje. Data app smazané i přeinstalovaná app...

Nemá to žádný pravidelný interval, ale je to nahodile, někdy se to za 100km jízdy nestane a jindy je to hned po pár km...

Díky za poznatky

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EwelinaE Offline
        Ewelina Mapy.com Team Premium @Jan Vejvoda
        last edited by

@Jan-Vejvoda Ahoj, mrknete prosím sem do části Navigace mlčí nebo mluví potichu. Možná by pomohla instalace hlasu TTS.

Jan VejvodaJ Alfons NovakA 3 Replies Last reply Reply Quote 0
        • Jan VejvodaJ Offline
          Jan Vejvoda Premium @Ewelina
          last edited by

@Ewelina TTS od Google mám staženo a mám staženou i CZ verzi, chyba v přechodu online - offline - online nebude...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Alfons NovakA Offline
            Alfons Novak @Ewelina
            last edited by

@Ewelina Vypnul jsem si zvuky,abych mohl poslouchat hudbu.
            Pokaždé, jak mapy chtějí něco říct, přestože zvuky jsem vypnul, mi tlumí hubdu. Hrozne 🤦‍♂️

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • Jan VejvodaJ Offline
              last edited by

@Ewelina ani po měsíci odpověď s lepším řešením, které by bylo funkční? Smutný 🙂

EwelinaE Jozko MrkvickaJ 2 Replies Last reply Reply Quote 0
              • EwelinaE Offline
                Ewelina Mapy.com Team Premium @Jan Vejvoda
                last edited by

@Jan-Vejvoda je nám líto, že se problém stále nepodařilo vyřešit. Rádi se na to podíváme znovu – mohl byste nám prosím napsat, jaké přehrávače v Android Auto používáte? Je možné, že potíže způsobuje konkrétní aplikace, která se může chovat nestandardně.
                Děkujeme za trpělivost!

Jan VejvodaJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • Jozko MrkvickaJ Offline
                  Jozko Mrkvicka @Jan Vejvoda
                  last edited by

@Jan-Vejvoda : Este smutnejsie je to, ze tento problem je znamy od roku 2022 a standardna odpoved vyvoja je "Pozrieme sa na to", "Je nam luto" ci vyhovorky na ine aplikacie. Google Android Auto je tak prisne pravidlami zviazany system, ze je mozne pouzit iba par kniznic, ktore Google povolil
                  @Ewelina : Pre Vasu informaciu - od septembra 2022 som to skusal vo vela autach - Octavia, Passat, Suzuki, Dacia, Ssangyongy, Fordy, Kie, Hyundaie atd. atd. atd. na desiatkach roznych telefonoch s desiatkami roznych verzii aplikacii Android Auto. Vysledok stale rovnaky. Co je vsak horsie, to odmlcanie sa zvuku nie je len v navigacii, ale zhodi to aj telefonovanie cez BT auta. Mna volani pocuju, ja ich nie. Aby som vedel normalne telefonovat, musim restartnut AA sluzbu v telefone. Vsetko toto som uz popisal do stareho fora pred rokmi a nic. Preto som zmenil navigaciu a Mapy.cz uz nepouzivam. Poziadavka platiti si Premium za nieco, co funguje horsie, ako demo betaverzie je priam nehorazna ! Ked mam za nieco zaplatit co len 1 EUR, chcem, aby to fungovalo a nie zhadzovalo prenos zvuku aj pri telefonovani. Taketo psie kusy nerobia ani free navigacie ako napr. Maps.me, Organic Maps, MagicEarth, OSMAnd atd.

• Jan VejvodaJ Offline
                    last edited by

@Ewelina přehrávače v android auto? Používám pouze Spotify. Nebo se úplně nechytám co máte na mysli?

To ale nemá na zvuk u mapy.czzadny vliv, je jedno zda je přehrávání zapnuté, vypnuté, pauznuté. Zvuk funguje nahodile, někdy je to v pořádku někdy nejde. Dokonce to nefunguje ani v rámci mapy.cz app jen v mobilu v druhém autě, kde používám mapy.cz jen z mobilu. Nefunguje ani na Samsung Galaxy S7, S22, S24, S25. Takže mi nepřijde jako problém nějaké aplikace třetí strany, ale čistě jako problém mapy.cz

Nejvíce využíváme v rámci rodiny na S22.

• First post
                      Last post